Skab varme i decembermørket med de lækre gulvtæpper fra Sukhi

[Reklame for Sukhi]

Der er virkelig blevet skruet ned for temperaturen uden for i løbet af den sidste uges tid og termometeret har flere morgener være nede og ramme frostgrader. Kombineret med de få lyse timer, vi har at gøre godt med, er der altså brug for en ekstra indsats for at få hyggen og humøret op.

I takt med de faldende grader er mit forbrug af stearinlys kraftigt stigende. Jeg finder også gerne ekstra tæpper frem til sofaen og skruer ekstra godt op for radiatorerne. Gamle lejligheder som min kræver altså bare en del at varme op, især for sådan en som mig, der er lidt kuldskær.

Et andet fantastisk indretnings tip, når det kommer til at få mere varme og hygge ind i hjemme er gulvtæpper – og gerne masser af dem. Det findes simpelthen så mange smukke tæpper. Jeg har længe været begejstret for især de Marokkanske tæpper, særligt de farverige boucheroite og Beni Ourain-tæpperne. For et år siden var jeg i Marokko for første gang og sikke et paradis for tæppeelskere. Jeg kunne uden problemer fylde en masse kufferter bare med tæpper, men nøjedes dog med ét, som i muligvis allerede har set en del gange på Instagram 🙂

For nyligt blev jeg præsenteret for Sukhi, der sælger håndlavede kvalitetstæpper fra Marokko, Indien, Nepal og Tyrkiet. Sukhi har et stort fokus på materialer, teknikker og tradition og har derfor et tæt samarbejde med væverne rundt om i verden, som de ligeledes sikrer får den nødvendige oplæring, en fair løn og gode arbejdsforhold.

Jeg er især faldet for de skårede filt tæpper fra Indien, som bliver syet i hånden af filt lavet af uld fra New Zealand. Man kan virkelig mærke, at det er lavet af vævere, der har styr på håndværket, og at kvaliteten derfor er helt i top. Kombineret med tæppernes fyldige tekstur, er de altså bare super lækre at gå med bare tæer på. Filt tæpperne fås i forskellige farver, mønstre og stilarter og kan bestilles i lige præcis den størrelse, som passer i ens hjem.

Lige nu har jeg placeret tæppet i min stue foran sofaen, hvor det giver lidt ekstra varme på de mørke aftener, og hvor jeg synes, det skaber en super hyggelig atmosfære. Når jeg engang skal til at indrette min lille drengs værelse, skal det dog lægge derinde. Jeg tror, at han vil synes, det er helt utrolig dejligt at sidde på 🙂

> Læs mere om Sukhi og se deres fine udvalg af tæpper her

2 kommentarer Tilføj dine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *