Badeværelset: Smuk belysning fra Nuura + GIVEAWAY

Annonce for Nuura

[GIVEAWAY’EN ER AFSLUTTET] Jeg har tidligere skrevet om vores badeværelse, som længe har været et forsømt rum herhjemme. Men nu er der altså sket noget. Vi har nemlig fået en ny lampe, som giver os wow på, hver gang vi træder ind i rummet. 

Lampen er fra Nuura og hedder Liila 1. Den er i sig selv helt enkelt og fylder ikke så meget, hvilket gør den perfekt til vores lille badeværelse. Det helt særlige ved lampen er dog det mundblæste glas, som giver et utrolig smukt lys. Jeg er så begejstret for den stemning, lampen skaber og elsker det syn jeg møder, hver gang jeg åbner døren til badeværelset.

Har du et lille rum, som mangler lidt wow, så vil jeg virkelig anbefale at kigge nærmere på Liila 1-lampen. Du kan finde den her eller hoppe over på min Instagram-profil, hvor jeg lige nu laver en giveaway i samarbejde med Nuura.

Annonce

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *