Byggetilladelsen er landet!

Som jeg tidligere har omtalt her på bloggen, skal jeg have renoveret mit køkken, og i den forbindelse vil jeg have revet væggen ned mellem køkkenet og spisestuen. Det er en bærende væg, og det har derfor været nødvendigt at få lavet ingeniørberegninger samt søge byggetilladelse. Beregningerne fik jeg for noget tid siden, og byggetilladelsen søgte jeg sidste mandag – og allerede i dag, en uge efter, har jeg fået min tilladelse. Frygtede at der ville gå måneder, inden den gik igennem, men Københavns Kommune arbejder for en gangs skyld hurtig 🙂

Væggen, der skal rives ned, er den for enden af min spisestue, som du lige kan ane på billedet ovenfor. Jeg forestiller mig, at det nogenlunde kommer til at se således ud:

Jeg faldt engang for lang tid siden over dette billede på Instagram (kan ikke huske, hvem der har lagt det ud. Måske Reform?), og det har været min inspirationskilde i forhold til køkkenprojektet. Hullet bliver dog ikke helt så bredt, og køkkenet ved jeg endnu ikke, hvad skal være. Det kommer efteråret til at gå med at finde ud af!

One comment Tilføj dine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *