DIY tavle til børneværelset

Ivan sover sin sædvanlige formiddagslur, så jeg vil lige udnytte tiden og skrive lidt om den tavle, jeg har lavet til ham. Det er jo egentlig et super simpelt og forholdsvis billigt projekt, hvis man har en lille malingrest til overs.

Jeg synes, de her guldrammer er så fine med deres ornamenter. Jeg fandt rammen på et loppemarked, men genbrugsbutikkerne bugner jo ofte med dem til ingen penge.

I Silvan fandt jeg en lille pladerest, som jeg fik skåret til, så den passer i rammen.

Jeg sleb rammen let og gav den tre lag med en malingrest, jeg havde til overs fra dengang, vi malede Tripp Trapp-stolen. Der samlede sig en del maling i ornamenterne, så det er vigtigt at få trukket malingen ud, så de fine detaljer ikke forsvinder.

Jeg brugte en rulle til pladen, som også fik tre lag af tavlelakken. Det er noget virkelig tykt stads, så sørg for at dække godt af og brug evt. nogle gamle malerbakker, hvis du har sådan nogle liggende fra tidligere malerarbejde, som kan smides ud bagefter 🙂

De to dele er bare samlet med malertape, og det virker til at holde fint sammen.

Jeg synes faktisk, at det blev en ret sød lille tavle og jeg håber, Ivan kommer til at få meget sjov med den – selvom der nu nok kommer til at gå noget tid endnu, før han kan tage den i brug 🙂

Budget:

  • Ramme: 40 kr.
  • Plade fra Silvan: ca. 40 kr.
  • Tavlelak: 170 kr.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *