En helt særlig jul

Julen har også sneget sig ind herhjemme og i år er altså ekstra særlig. Sidste år gik jeg rundt med stor mave ved den her tid. Jeg var træt, tung og besværet. I år er jeg sådan set også træt det meste af tiden, men i år er årsagen jo en anden.

Ivan kom til verden for lidt over 9 måneder siden og livet er jo bare noget helt andet med ham. Nattesøvn er der ikke meget af og aldrig har mit kaffeindtag været så højt. Men underholdningen er stor og det samme er mængden af kys og kram lige for tiden, hvilket bare er med til at gøre december måned ekstra hyggelig.

Vi holder jul hos min familie i Jylland igen i år, så vi skal ikke ud og have fat i et stort juletræ, men i fredags kom jeg hjem til det fineste lille træ, som Kasper og Ivan havde været ude at købe. Jeg har pyntet det med nogle smukke gamle julekugler fra Kaspers mor.

Pynten herhjemme er ligesom resten af indretningen meget minimalistisk. Jeg undgår helst nisser og for meget rødt (surprise!), men jeg elsker til gengæld julekugler, gran og grene, grankogler og masser af levende lys. Grankoglerne er også populære hos Ivan, der konstant skal smage på dem. Det er jo et naturligt produkt, så jeg forestiller mig ikke, det er så slemt, hehe 🙂

Jeg glæder mig til at holde jul med Ivan for første gang. Han forstår jo ikke rigtig noget af det og gave-konceptet er han heller ikke hoppet på endnu, men han er jo den største gave, jeg nogensinde har fået, så for mig bliver den her jul altså helt særlig.

Udover de fine gamle julekugler har jeg købt julekugler hos bl.a. Søstrene Grene og i Illums Bolighus.

Udgivet i Jul

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *