Entré make-over med Beckers Maling

Annonce for Beckers

I disse corona-tider, hvor vi helst skal holde os isoleret fra omverdenen derhjemme, er der i det mindste tid til at få gjort noget ved boligprojekterne – og hos os har vi længe haft et ønske om at gøre noget ved vores entré.

Entréen er smal og lang og bare super upraktisk i forhold til indretning. Der er ikke rigtig plads til møbler og det kommer hurtigt til at se rodet ud med overtøj, sko og tasker – og samtidig kan det smalle rum skabe en trang følelse. 

Entréen før

Der er til gengæld højt til loftet og det synes jeg, er en god idé at sætte fokus på. Derfor har jeg valgt at male loftet og har fået lov til at prøve Beckers svanemærkede maling. Jeg har valgt en støvet grøn farve, som matcher den mørkeste krog på Hang it All-knagerækken, vi har hængende i entréen.

Den største udfordring ved projektet var at få kanten helt skarp. Et godt tip er jo at male langs malertapen med grundfarven, inden man starter på selve farven, men vi var nok lidt for ivrige, vi sprang i hvert fald den del over. Jeg var derfor meget spændt på at pille malertapen af. 

Kanten blev dog overraskende god og jeg tænker faktisk, det primært skyldes malingen, den løb nemlig ikke, men var super let at arbejde med og dækkede samtidig rigtig godt. 

Jeg er simpelthen blevet så glad for resultatet og synes farven giver rummet et utrolig elegant udtryk. Vi har desuden flyttet billederne ned for enden af entréen og hængt dem over hinanden for igen at flytte fokus til rummets højde. Disse små forandringer har betydet, at vi nu har lyst til, at have døren fra spisestuen til at stå åbent. Entréen er jo det første rum, man træder ind i, og dermed det første indtryk af hele lejligheden, så det er vigtigt, at rummet afspejler resten af lejligheden og det synes jeg, den gør efter vores lille make-over.

Et stort plus ved Beckers maling er desuden, at den både har svanemærket og det svenske Astma & Allergiförbundets mærke. Samtidig er den vandfortyndbar og er derfor utrolig let at rengøre efterfølgende, hvilket er en fordel, når man bor i lejlighed og står med det i køkkenvasken, hehe.

Farven hedder Salvia 825. Du kan se farven og resten af Beckers udvalg her: https://beckers.dk/

One comment Tilføj dine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *