Ferm Living: Følelsen af hjemme

København har de sidste tre dage været fyldt med designelskere. Der har nemlig været 3daysofdesign, en festival hvor designvirksomheder har præsenteret nye produkter, afholdt events og vist deres showrooms frem. Festivalen har eksisteret siden 2012, og det er blevet lidt en tradition for mig at tage rundt og se de forskellige udstillinger om lørdagen.

I år var min intention egentlig, at jeg skulle samle noget inspiration til mit køkkenprojekt, men min opmærksomhed blev hurtig afledt af især to udstillinger. Den første kan du læse mere om nedenfor, og den anden kommer der mere om på bloggen i morgen.

Jeg startede dagen hos Ferm Living, der med deres showroom “The Home” midt på Amagertorv bød gæsterne velkommen hjem. Og hjemme følte jeg mig hurtigt i lokalerne, der er indrettet som en rigtig lejlighed. Stemningen er afslappet, og personalet er utrolig imødekommende og fortæller mig, at jeg bare skal føle mig hjemme.

Ferm Living har længe eksperimenteret med farver, og jeg synes virkelig, de har skabt en helt unik stil, som adskiller dem fra de øvrige designvirksomheder. Derudover er Ferm Living efter min mening utrolig gode til at tænke helheden ind i deres designs. Deres produkter præsenteres næsten altid i en kontekst, der er hjemlig og inspirerende, hvilket kun understreges endnu mere i lejligheden på Amagertorv.

The Home er normalt lukket for offentligheden, men får du muligheden på et tidspunkt, er det klart et besøg værd. Der er så mange detaljer i denne lejlighed, som gør, at man kan blive ved med at gå på opdagelse og vende tilbage til de forskellige rum for lige at gense farvekombinationen, sammensætningen af puder eller billedvæggen. Det er i det hele taget svært at forlade hjemmet igen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *