Fra mor og fars soveværelse til eget værelse, part 2

Vi flyttede for en måneds tid siden Ivans seng ind til på hans værelse med det formål, at han jo skal sove derinde. Det skrev jeg lidt om her på bloggen før vi gik i gang. Nu har vi altså taget hul på projektet, som ikke er helt så ligetil.

Det forventede vi selvfølgelig heller ikke, at det ville blive, men det overrasker os alligevel, at det faktisk er lige så meget Ivans forældre, der synes, det er mærkeligt ikke at skulle sove sammen, hehe.

I starten gik det egentlig fint. Nogle nætter kunne han overraskende nok sove i sin egen seng helt til et sted mellem kl. 3.00-5.00. Det var virkelig en skøn følelse at få så mange timer i sin egen seng uden at have den lille roterende fis imellem os. Det skal lige siges, at vores seng kun er 140 cm, så vi ligger virkelig tæt!

Men en søndag aften under Corona-lock down, hvor vi havde set 21 Søndag, var jeg simpelthen blevet så deprimeret ovenpå en snak om, at Corona-pandemien kunne stå på i op til et år. Jeg kunne slet ikke overskue ikke at skulle på ferie, ikke kunne gå til koncerter, på museer eller restaurant, begrænse familiebesøg og alt det der, vi ikke må, i et helt år. Og så havde jeg altså bare brug for, at Ivan sov hos os. Det havde vi faktisk lidt på skift i et par uger. En dag måtte vi lige kigge hinanden i øjnene og aftale, at han skulle ind på sit eget værelse igen, for det er jo begrænset, hvor meget søvn vi får, når han ligger imellem os.  

Så nu er vi tilbage til, at han sover i sin egen seng, dog meget få timer ad gangen. Han vågner nemlig omkring midnat og er utilfreds med at ligge i sin seng og så han kommer ind til os igen. Det bliver vist en langvarig proces, men jeg er sikker på det nok skal lykkes i sidste ende.

Vi har måtte rykke lidt rundt på hans værelse for at få plads til sengen og mangler stadig at hænge nogle billeder op over hans seng, men jeg synes det er blevet ret hyggeligt på hans lille kammer. Ivan virker heldigvis også meget tilfreds i dagtimerne, så nu skal vi lige have ham overbevist om, at han skal blive derinde i nattetimerne 🙂

Annonce

2 kommentarer Tilføj dine
  1. Sikke et fint og hyggeligt værelse 🙂
    Har I overvejet en helt anden løsning – at købe en stor dobbeltseng, som I alle tre kan være i eller at have en lille ekstra seng til Ivan ved siden af jeres seng? Han kan jo stadig beholde sengen inde på sit eget værelse, men så er der flere muligheder og scenarier, der kan give dig ro til at sove? Jeg kan virkelig anbefale Aupings senge, forresten.
    Pøj pøj med søvnen.

    1. Hej Ida
      Jo, du kan tro, vi har overvejet at købe en større seng – og har også et rigtig godt øje til Aupings senge, som jeg synes er virkelig flotte. Men det er jo en større udgift, så det er nok det, der har holdt os tilbage. Ivan er i mellemtiden blevet bedre til at sove hos sig selv, og faktisk har han sovet hos sig selv hver nat hele den sidste uge, så det er stort. Krydser fingrer for, det fortsætter 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *