Glædelig 1. søndag i advent

Det er blevet 1. søndag i advent og tid til at tænde første lys i adventskradsen. Jeg er ikke typen, der pynter alt for meget op og da slet ikke med nisser og den slags, men kan bedst lide julen i en mere afdæmpet udgave. Ofte bringer jeg elementer fra naturen med ind og krydrer det gerne med julekugler, stjerner og andre elementer, jeg lige falder over.

Min adventskrans er helt simpel og består af fire hvide bloklys, grankogler og julekugler. Koglerne har jeg fundet i skoven, de store blå kugler er købt i Normann Copenhagen og de små sølvkugler er fra Illums Bolighus. Fadet har jeg haft igennem mange år og bruger det efterhånden fast til adventsdekoration.

Udgivet i Jul

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *