Hvad er barnets navn?

Hvis i fulgte med i min story i går på Instagram, gættede i måske med på min søns navn. Jeg har indtil nu omtalt ham baby I, men i går løftede jeg altså sløret for hans navn. Det er ikke fordi, navnet har været nogen hemmelighed, faktisk vidste vi allerede, inden vi fandt ud af kønnet, hvad han eller hun skulle hedde. Vi havde lavet den aftale, at Kasper skulle bestemme navnet, hvis det blev en dreng, og jeg skulle bestemme, hvis det blev en pige. 

Blev det en pige ville jeg opkalde hende efter min mormor, som jeg mistede sidste år. Hun hed Inger, hvilket jeg synes, er super sødt, og så kan jeg godt lide tanken om at give et navn, som betyder så meget for mig. Men sådan blev det jo ikke, så det må blive næste gang måske, hehe 🙂

Før jeg blev gravid, havde Kasper nævnt, at han synes, Ivan var et sødt drengenavn. Jeg fik i første omgang associationer til gummitarzan, som jo egentlig er meget sej, men navnet voksede på mig, og da jeg blev gravid, var jeg helt med på, at det jo kun kunne være en Ivan, hvis det blev en dreng. Og nu er det jo bare den sødeste lille Ivan, man kunne tænke sig.

Annonce

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *