Jeg er kommet i det fineste selskab hos Storyboost

Jeg har en spændende nyhed at fortælle. Det har været i støbeskeen noget tid nu, men i dag er det altså blevet officielt. Jeg er nemlig blevet en del af Storyboost.

Til dig som måske ikke kender Storyboost, så er det et content- og influencerbureau, som er drevet af Trine Werner Oue og som repræsenterer Sabinas Verden, Living on a Budget samt Astrid Kliver. Jeg er super stolt over at være kommer i så fint selskab og glæder mig til lave en masse spændende samarbejder 🙂

Egentlig betyder det jo ikke så meget for dig, som følger med i mit univers, men helt konkret kommer det til at betyde, at jeg kan koncentrere mig mere om det, jeg synes, er sjovt, nemlig mine små indretningsprojekter, mens Trine kommer til at styre kontakten med mine samarbejdspartnere, følge op på aftaler, opsøge nye muligheder og meget mere. Hvilket er noget, som har været en udfordring for mig igennem en længere periode nu og som har betydet, at jeg simpelthen ikke har fået svaret på alle de mails, der er tikket ind i min inbox – og det er jo slet ikke godt nok. Det er Trine heldigvis utrolig sej til, så jeg er sikker på, det bliver et virkelig spændende år, jeg går i møde.

Til dig, som er interesseret i, hvad Storyboost kan tilbyde, kan du læse mere her: www.storyboost.dk/det-tilbyder-vi eller kontakte Trine på trine@storyboost.dk

One comment Tilføj dine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *