Klar parat baby-start

Gæsteværelset er så småt ved at være klar til dens nye beboer. På mandag har jeg termin, og den seneste tid er således gået med at gøre klar til baby I. Jeg gik på barsel i midten af januar og siden da har vi bl.a. fået indrettet en hyggelig pusleplads inde på det lille værelse.

I første omgang kommer baby I til at dele værelset med sin far, der har en arbejdsplads derinde, men når han er stor nok til at sove selv, flytter vi hans seng derind – og arbejdspladsen ind i vores soveværelse.

Altså man kan jo bruge virkelig mange penge på sådan et baby-projekt, men vi har været så heldige at arve lidt fra forskellige folk. Puslebordet er eksempelvis fra Kaspers bror. Det har nogle skræmmer hist og her, men jeg synes, det er enkelt og fint. Der er en skuffe under bordpladen og to hylder derunder, så der er fint med opbevaring, hvilket jeg forestiller mig er godt. Vi valgte at købe en ny puslehynde og fandt en fin mintgrøn hynde til Cam Cam lagersalg i efteråret.

Vi har desuden fået nogle fine billeder op på væggene, bl.a. det som du ser på billedet ovenfor, som jeg synes, er super sødt og tilføjer værelset noget farve. Plakaten er fra Permild & Rosengreen og er fået i gave.

Det er jo en helt ny verden for mig, og jeg har fået øjnene op for nogle brands, jeg ikke tidligere kendte til. Nogle af de brands, som jeg især er faldet for, er Liewood, hvor nussekluden er fra, og Sebra, hvor den hæklede rangle er fra.

Der findes simpelthen så mange nuttede baby-ting, men det hele skal jo ikke gå op i sjov og leg. Rockpaperdresses skrev et indlæg omkring plejeprodukter ved puslepladsen, som jeg synes, var rigtig hjælpfuld for en nybegynder som mig. Jeg ved ærlig talt ikke særlig meget om at skifte ble – jeg forestiller mig, at det er learning by doing-metoden, som vinder ind her 🙂

Sutterne er fra Bibs og købt hos Økounger. De fås i så mange fine og primært pastel farver 🙂

De her bamser er super bløde og super søde. Håber baby I kan lide pingviner, jeg er i hvert fald ret vilde med disse to. De er fra Jellycat og købt hos Illums Bolighus.

Annonce

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *