Køkkenstatus

Køkkenprojektet har stået lidt i stampe, siden jeg fik min byggetilladelse før sommerferien, men i løbet af de sidste par uger er tingene begyndt at rykke på sig. Jeg har nemlig fået indhentet et tilbud på nedrivning af væggen mellem min spisestue og køkkenet, hvilket jeg har takket ja til og håndværkerne går i gang allerede her den 10. september. Inden da skal jeg dog have fikset nogle småting, bl.a. skal der afinstalleres nogle kontakter, og så skal jeg have fjernet et gasrør, som løber ned langs væggen.

I sidste uge kom VVS’eren forbi, men røret skal åbenbart lukkes nede hos underboen, før det kan fjernes helt. Det er altså ulempen ved lejligheder! Jeg krydser fingerer for, at det er ligetil, hvilket nok er lidt naivt, da der i gamle bygninger som min sjælden er noget, der er ligetil 🙂

Nå men VVS’eren kunne dog lukke for gassen ved boksen, så den tog han med sig sammen med mit komfur. Derudover afmonterede han radiatoren, så vi kunne begynde at rive klinker ned. Det arbejde klarede min kæreste i weekenden og fik samtidig revet overskabe og nogle af køkkenelementerne ned. Det kom til at se således ud:

Rimelig kaotisk og pt. lever vi uden ovn og komfur, hvilket allerede nu begynder at være ret irriterende, men sikkert en god motivator i forhold til at få køkkenet færdig hurtigst muligt 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *