Lad nedrivningen begynde

I morgen begynder nedrivningen af væggen mellem mit køkken og spisestue. Jeg var ellers ved at opgive det hele i starten af ugen efter en elektriker gjorde mig opmærksom på, at jeg ikke har strøm nok i lejligheden til at få elkomfur. Dvs. jeg enten skal betale for at få ført strøm op igennem alle lejligheder (jeg bor på 3. sal), hvilket nok bliver alt for dyrt. Alternativt skal jeg have genetableret gassen og ført gasrørene udenom væggen, der skal rives ned.

Jeg blev ret bekymret for, at projektet økonomisk ville løbe løbsk, så var næsten ved at udskyde nedrivningen, men efter en snak med VVS’eren blev jeg lidt rolig igen. Han kommer på tirsdag og forhåbentlig kommer han op med en god og ikke for bekostelig løsning.

Her til aften har vi ryddet spisestuen og dækket af med plast, så nu er vi klar til kaosset i den kommende uge 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *