Ny billedvæg

Jeg brugte lidt tid i weekenden på at lave en billedvæg. Projektet har egentlig været undervejs noget tid, men jeg ville gerne samle nogle billeder, som jeg mener, gør det godt sammen. Det kan jo godt være en dyr fornøjelse at anskaffe sig både billeder og ikke mindst rammer, så derfor var det også vigtig for mig at vælge nogle billeder, som gør mig glad i lang tid.

Jeg har et eller andet for pastelfarver, det er vist ikke nogen hemmelighed. De samme farver går således også igen i mange af de billeder, jeg har samlet. Og flere af billederne består desuden af sorte stregtegninger. Selvom billederne er meget forskellige i deres udtryk og detaljeniveau kombinerer de elementer fra hinanden, og derfor mener jeg, de passer rigtig fint sammen.

I har måske set de fleste billeder på min IG tidligere. Billedet øverst til venstre er fra Jonathan Lawes, som jeg også har omtalt tidligere her på bloggen. Jeg synes, han er virkelig dygtig til at lege med former og farver og får derigennem skabt nogle spændende udtryk. 

Nederst til venstre er et billede af Johannes Holt Iversen, som jeg købte for nogle år siden. Det er egentlig et udklip fra en kladde, men jeg synes det er så sødt og gør sig bare rigtig godt i passepartout, hvor det efter min mening ophøjes til et lille kunstværk i sig selv.

I midten er et nyt billede, som jeg ikke tidligere har vist. Det er fra Kunstforeningen GL STRAND fra en netop overstået udstilling med Asger Harbou Gjerdevik. Jeg synes, billedet skaber en god kontrast med sit orange element og gør hele billedvæggen mere interessant at kigge på.

Billedet til højre er Matisse og købt hos Galerie Maeght i Paris. Men det går jeg næsten ud fra, i kender, hehe.

Håber i kan lide min lille billedvæg. Jeg er i hvert fald blevet utrolig glad for hjørnet 🙂

2 kommentarer Tilføj dine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *