Det vil jeg blive bedre til: Læse flere bøger

En af de ting, jeg gerne ville blive bedre til her i 2020, er at få læst en masse gode bøger. Som studerende var jeg virkelig god til at læse skønlitteratur ved siden af alt faglitteraturen, men da studierne sluttede for mere end 5 år siden, var det ligesom læsevanerne også sluttede. Siden har jeg allerhøjst fået læst lidt i mine ferier, men aldrig særlig intens, og det har nærmest taget mig flere måneder, ja halve til hele år, at komme igennem en bog.

Jeg tror også, det hænger sammen med, at streaming-tjenesterne i perioden fra jeg stoppede på studiet og indtil nu er blevet mere og mere udbredt. Der er blevet produceret virkelig mange gode serier og det er super nemt at tænde for. Jeg har set så mange serier, at jeg nærmest ikke længere kan huske, hvad jeg har set, hehe. Jeg synes, det har nået et punkt nu, hvor jeg ikke aner, hvilke tjenester jeg skal vælge, så vi er faktisk begyndt at skrue ned for den endeløse streamning og det føles helt godt.

I december startede jeg så på Hvor Flodkrebsene Synger af Delia Owens. Og jeg slugte den på 2-3 uger. Jeg kom ind i en virkelig god rytme, hvor jeg fik læst lidt hver dag. Efter jeg er begyndte på arbejde igen har jeg også haft behov for at komme ned i tempo, når jeg har fri og Ivan er blevet lagt i seng, og så synes jeg, det fungerer rigtig godt at læse. Næste bog, jeg skal i gang med, er Sara Omars Skyggedanseren, som hun jo netop har vundet De Gyldne Laurbær for. Har i mon læst den?

Annonce

One comment Tilføj dine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *