Ønskeliste til det lille badeværelse

I mit forrige indlæg åbnede jeg for første gang døren ind til vores badeværelse. Jeg har aldrig lykkedes med at tage nogle gode billeder fra badeværelset, fordi det er både småt og mørkt, men i forbindelse med vores maleprojekt, har flere spurgt ind til det og jeg tog derfor udfordringen op. Læste i indlægget? Hvis ikke, kan i gøre det her.

Som det jo typisk ender med med den slags projekter, så har vores maleprojekt på badeværelset afstedkommet et ønske om flere forandringer. Som jeg også skrev i forrige indlæg, vil vi ikke kaste os ud i den helt store renovering (selvom badeværelset virkelig trænger), men heldigvis kan man jo komme langt med bare nogle små ændringer. Nedenfor kan du se nogle af de ting, jeg har på ønskelisten til netop dette rum.

  1. Det kan hurtigt komme til at lugte indelukket på de små badeværelser, hvor der ingen vinduer er og derfor begrænsede muligheder for at lufte ud. En duftfrisker kan være en god måde at sprede en god duft og så er duftfriskeren fra Meraki utrolig dekorativ samtidig.
  2. Væglampen fra Nuura er en elegant lampe og helt perfekt til små rum, hvor pladsen er trang.
  3. Det kan være svært at få opbevaringsplads nok på de små badeværelser, uden det kommer til at se rodet ud. Hay har lavet en simpel hylde, hvor jeg forestiller mig, at have kasser stående med alle de ting, man ikke ønsker, at have stående fremme.
  4. Med en duft af hyldebær og birk efterlader Humdakins håndsæbe hænderne med en behagelig frisk duft. Emballagen er desuden virkelig dekorativ og lavet af genanvendeligt plastik.
  5. Guld bakken fra Hay er perfekt til at udstille sine parfumer eller andre favoritprodukter på badeværelset.
  6. Det gule badeforhæng fra Hay kan lyse selv det mørkeste rum op. Og så er gul jo komplementærfarve til lilla, som vores vægge jo endte med at blive.
  7. Vipp pedalspanden fås i flere forskellige størrelser. Den mindste er helt ideel til de små badeværelser – og så er den jo altså bare virkelig pæn.
  8. Hammam håndklædet fra Meraki ser både smukt ud, men er derudover også virkelig praktisk. Den flade vævning har en effektiv absorptionsevne og tørrer derfor lynhurtigt efter brug. Og så fylder det samtidig ikke ret meget.

Annonce

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *