På programmet: marts

Vi går den skønneste tid i møde. Solen begynder at titte mere frem og dagene bliver længere og lysere og varmere. Jeg elsker den her tid. Samtidig sker der simpelthen så meget, så jeg indleder foråret med en På programmet-serie, hvor jeg kigger lidt på den forestående måned og de ting, der er på programmet. 

Nu skriver vi jo den 4. marts, så måneden er allerede godt i gang. Vi startede måneden ud med at fejre Ivans fødselsdag. Han kom til verden 2. marts sidste år og jeg forstår bare slet ikke, hvor tiden er blevet af. Og nu har jeg altså ikke længere en baby, men et lille barn. Det har uden tvivl været det bedste år i mit liv og det har derfor også været det emne, som har fyldt mest både her på bloggen og på Instagram.

På fredag kører vi til Jylland og fejrer Ivans fødselsdag hos mine forældre. Ivans oldefar er ikke så mobil for tiden, så derfor holder vi hans fødselsdag for min side af familien derovre. Så kan vi samtidig køre forbi Kaspers bror og Ivans lille fætter i Aarhus og siger hej, inden vi vender snuden mod København igen. Vi købte jo en bil, da jeg startede på arbejde igen efter barslen og det giver os en kæmpe frihed, når vi besøger familien i Jylland. Det er selvfølgelig ikke lige i tidens ånd med al den snak om bæredygtighed at købe bil, men det gør simpelthen bare en kæmpe forskel for os i forhold til at få tingene til at hænge sammen, både når vi tager på Jyllandstur, men også i hverdagen. Inden jeg fik Ivan, cyklede jeg til og fra arbejde og brugte 2 timer om dagen på cyklen. Efter vi har fået bil, kan jeg nøjes med at bruge én time på transport, hvilket giver mig en hel time ekstra hver dag, som jeg i stedet for kan bruge med Ivan.

Senere på måneden skal Ivan og jeg mødes med mødregruppen i Nivå, hvor en fra gruppen har købt hus. Det bliver så hyggeligt at se dem og alle ungerne igen. Vi havde en virkelig god gruppe, så det er bare super rart, vi kan blive ved med at mødes. 

Marts byder også på en tur til Aarhus, hvor jeg skal mødes med hele Storyboost-teamet til hygge, sparring, fotosession og lækker mad. Jeg glæder mig utrolig meget til at møde de dygtige kvinder IRL. Missede du den nyhed, kan du læse mere her: http://pernillebaastrup.dk/jeg-er-kommet-i-det-fineste-selskab-hos-storyboost/

Herhjemme skal vi i gang med et entré-projekt. Den trænger nemlig til en opfriskning, så vi skal have fundet malerpenslerne og arbejdstøjet frem her i marts. Det projekt skal jeg selvfølgelig nok holde jer opdateret på.

Derudover har to af mine veninder termin nu her, så mon ikke jeg skal på et par barselsbesøg.

Slutteligt skifter vi jo til sommertid sidst på måneden og jeg glæder mig bare helt utrolig meget til de lyse aftener og er samtidig lidt spændt på, om det får indflydelse på Ivans søvnrytme. Man kunne jo håbe på, han begynder at sove lidt længere, hehe.

Håber også i går en spændende måned i møde 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *