Projekt: nyt køkken

Der er sjældent billeder af mit køkken på Instagram, og det er der en grund til. Det er nemlig ikke særlig pænt. På et tidspunkt blev jeg så træt af at kigge på det, at jeg rev overskabe og klinker ned på en af væggene, og det resulterede i den grå væg, i ser på billedet. Det er efterhånden to år siden.

Renoveringen af mit køkken er et lidt større projekt, og jeg har brugt de sidste par år på at spare sammen til det. Men nu har jeg endelig taget hul på projektet igen.

Projektet omfatter væltning af en bærende væg, så i første omgang har jeg sat nogle ingeniører til at lave beregninger for mig. Derefter skal projektet godkendes hos Københavns Kommune, og så kan det egentlige arbejde med at vælte væggen forhåbentlig gå i gang.

Når dette er gjort, kan jeg komme i gang med køkkenet, så inden da skal jeg lave en masse research på køkkener, men jeg har selvfølgelig allerede nogle favoritter. Reform og Multiform står højt på min ønskeliste, men det kan godt være, jeg skal spare en anelse mere sammen, før det kan lade sig gøre, hehe. Det vigtigste for mig i forhold til køkkenet er, at det er enkelt, funktionelt og af gode materialer.

En vigtig faktor er også, at pladsen udnyttes godt, da mit køkken ikke er særlig stort. Jeg synes, Kvik har lavet en fin løsning med at udnytte soklen til skabsplads. Så de er helt klart også på listen over køkkener, jeg skal kigge nærmere på.

Har du andre forslag, må du endelig kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *