Søde børneplakater fra Desenio – RABATKODE

Annonce for Desenio

Vi har brugt noget af weekenden på at lave en billedvæg på Ivans værelse. Som jeg skrev i mit forrige indlæg, skal Ivan snart ind på sit eget værelse og sove og vi skal derfor have gjort det rigtig hyggeligt for ham. En billedvæg er altid en god måde at skabe stemning og hygge på, men det kan også være et ret omfattende og ikke mindst dyrt projekt at skulle ud og samle en masse billeder og rammer. Hos Desenio har de et virkelig stort udvalg af både billeder og rammer til rigtig gode priser.

Det er jo primært egetræsrammer, vi har herhjemme, men jeg var alligevel i tvivl om, om der på Ivans værelse skulle være sorte rammer. Vi endte dog med eg og det er jeg virkelig glad for. Træet skaber en varme op mod den mørke væg og det er jo netop meningen, at værelset skal være rart og hyggeligt. Og netop det, synes jeg, virkelig er lykkedes for os. Ivan reagerede da også med masser af smil og kram, da han så billedvæggen, så jeg tror, den er godkendt. Hvad synes i mon om væggen?

Jeg har valgt følgende plakater: Whale Hello There / Puffin / Cheetah Pal / Peek a Boo / Pantera / Forest Animals / Dog Park Runaway / Green Tiger

Du kan få 25% på plakater med koden pernille25. Koden gælder fra i dag d. 24. marts til og med 26. marts (gælder dog ikke på rammer og handpicked og personlige plakater).

Du kan se hele Desenios udvalg af plakater og rammer her.

One comment Tilføj dine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *