Sommer i Danmark: Mine forældres fine sommerhus ved Vesterhavet

I lørdags fortsatte vi vores sommertur rundt i Danmark til Søndervig, hvor mine forældre har sommerhus. Her skal vi tilbringe den sidste uge af vores ferie.

Mine forældre har haft huset i knap 10 år, og jeg synes, det er det fineste sommerhus og lige præcis sådan et, jeg selv drømmer om. Et hyggeligt lille træhus med brændeovn omgivet af vild natur. Den jyske vestkyst kan altså bare noget, som ikke findes andre steder i Danmark. Jeg elsker at gå en tur ved havet og blive blæst igennem og derefter komme hjem og få varmen igen ved brændeovnen. Der er ikke noget bedre end at sidde med en god bog og høre brændeovnen knitre.

Brændeovnen får vi dog ikke brug for i disse dage, da vi (tro det eller ej) har haft masser af sol, så huset er blevet varmet godt op i løbet af dagen. Om aftenen kan vi i stedet for kigge ud over klitterne og opleve solnedgangen fra sofaen. Det lyder da ret romantisk, hva? Det havde det sikkert også været, hvis ikke Ivan de sidste par dage mente, han skulle være oppe til 21-22-tiden 🙂

Ferien herude er i år forbundet med en vis vemod. Mine forældre har nemlig solgt huset, så det bliver vores sidste sommer herude. Men sådan er det jo, og vi bruger det heller ikke så ofte, som jeg gerne ville pga. placeringen. Det er for lang en køretur fra København til en weekend getaway. Jeg håber, at vi engang kan finde et lignende hus tættere på København, men lige nu nyder vi resten af ugen i det her fine hus.

Læs også om vores hyggelige logi på Fyn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *