Sommer i Danmark: her er vores rute

Når jeg lukker computeren ned på fredag bliver autosignaturen slået til, vi går nemlig på sommerferie, og jeg glæder mig. Som så mange andre holder vi ferie i Danmark i år, og vi har planlagt en rute rundt i landet, som både byder på masser af nye oplevelser og gensyn med kendte steder.

Har i endnu ikke fået styr på sommerferien, kan i måske finde lidt inspiration i vores rute rundt i det danske sommerland:

  • Vi starter med at tage på camping ved Bjerge Strand lidt syd for Kalundborg, hvor Kaspers forældre har en campingvogn stående. Det er en fin lille campingplads lige ud til storebælt, så der bliver rig mulighed for at bade. Så krydser vi fingre for, at det gode vejr fortsætter.
  • Vi kører til Ribe, hvor vi har lejet et gæstehus på en gård lidt uden for byen. Vi skal besøge Vadehavet og Vadehavscenteret, som genåbnede i 2017 i en ny smuk bygning. Det glæder jeg mig virkelig meget til at opleve. Vi skal selvfølgelig også ind til Ribe by, hvor jeg har fået nogle gode tips fra lokale på Instagram.
  • Efter Ribe kører vi til Ebberup, som ligger lidt uden for Assens på Fyn. Her skal vi også bo i et lille gæstehus på en gård. Det ser virkelig idyllisk ud med bindingsværk, stor have og masser af dyr. Vi planlægger at besøge Assens og Svendborg, og derudover ligger gården tæt på strand, så mon ikke også vi skal i vandet.
  • Vi kører derefter op til mine forældre, der bor lidt uden for Herning. Herfra tager vi på nogle dagsture, og vi har bl.a. planer om at tage i Jyllands Park Zoo, hvor jeg er kommet meget som barn, og jeg husker det som en virkelig hyggelig park. Derudover skal vi en tur på Himmelbjerget og muligvis en tur til Aarhus. 
  • Vi slutter ferien af med en uge i mine forældres sommerhus ude mellem Søndervig og Hvide Sande. Det fineste hus midt i klitterne og med 5 min. til Vesterhavet. Det bliver desværre sidste sommer der, da mine forældre faktisk har solgt det, så det skal nydes ekstra meget i år.

Vi er så heldige, at vi kan låne både campingvogn og sommerhus, men gæstehusene ved Ribe og på Fyn er lejet via airbnb.

One comment Tilføj dine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *