Vi har malet badeværelset… lilla!?

Et rum som har været forsømt herhjemme er vores badeværelse. Vi har et af de der små københavnerbadeværelser, hvor man bader hen over toilettet og som bare er rigtig dumt indrettet. Badeværelserne i vores andelsforening blev etableret tilbage i 60’erne, før det havde lejlighederne kun toilet. Siden dengang er der jo kommet en del flere elegante og mere kompakte løsninger til, som er noget mere velegnede til disse små badeværelser. Jeg vil rigtig gerne renovere badeværelset, men fordi vi går med boligdrømme og ikke forventer at bo her om 4-5 år, giver det ikke rigtig nogen mening økonomisk at kaste os ud i sådan et projekt. Vi nøjes derfor med en gang maling, hvilket rummet længe har trængt til.

Rummet har ingen vinduer og kun ét lampeudtag, så det er selvsagt meget mørkt. Det er virkelig ikke optimalt på et badeværelse, hvor det jo rart at kunne se sig selv i spejlet, men også i forhold til rengøring og hygiejne. Derfor synes jeg, det er vigtigt med en helt lys nuance. Jeg havde alligevel vovet mig ud i, at badeværelset skulle have en svag farve og gik efter en lys grå med et touch af blå.

Det var dog ikke helt det, vi fik. Farven viste sig nemlig at blive lilla på det lille badeværelse. Det er selvfølgelig derfor, det er vigtigt med farveprøver, inden man giver sig i kast med et maleprojekt. Men jeg tænkte, farvevalgte jo ikke var så vildt, så hvad kunne gå galt?

Nu har vi kigget på det en uges tid og jeg må faktisk indrømme, den lilla farve vokser på mig. Jeg kan jo også forstå, at det er årets farve, så vi lader den være lidt endnu. Hvad synes i om farven? 🙂

Malingen er fra Flügger og hedder Blue Shade 1.

4 kommentarer Tilføj dine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *