YUME viser vejen for en bæredygtig indretning

For nogle uger siden var jeg en tur ude på Nordhavn. Selvom jeg bor på Østerbro, er det virkelig sjælden, jeg kommer derud, men interesserer man sig for interiør og design som mig, så er der efterhånden en del spændende ting at komme derud efter. Menu har længe holdt til på Nordhavn og Handvärk er for nylig også rykket ind. Derudover gemmer Nordhavn også på en lille perle, som jeg synes fortjener noget opmærksomhed, nemlig YUME.

YUME er en interiør shop med fokus på bæredygtigt design til hjemmet. I stedet for at fortælle dig, hvad du ikke må, så finder du hurtigt ud af hos YUME, at en bæredygtig livsstil kan være både smuk og spændende. Sortimentet indeholder alt fra lamper, porcelæn, glas, tæpper til møbler.

10 % af overskuddet hos YUME går til forskellige lokale kunstnere og designere rundt omkring i verden med den forhåbning, at disse vil udvikle produkter, som kan sælges hos YUME og på den måde sikrer, at de kan leve af deres kunsthåndværk. YUME har således et stort fokus på social ansvarlighed, hvilket er en super sej måde at drive virksomhed på, synes jeg. Thumbs up herfra 🙂

Du finder YUME på adressen: Århusgade 138A, 2150 Nordhavn. Du kan også besøge deres webshop her: yumecph.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *