Barn nr. 2: Det mangler vi til lillebror

Har du fulgt med på Instagram, så ved du jo, jeg er gravid og skal have en lille dreng til maj. Det er ikke noget, jeg har skrevet om her på bloggen. Jeg har slet ikke haft overskuddet til det, hvilket nok skyldes en kombination af graviditetstræthed, vintermørke og corona. Men nu har jeg altså nået tredje og sidste trimester, hvilket er lidt vildt. Tiden er simpelthen gået så stærkt denne gang og jeg har haft svært ved at følge med, men jeg tænker, det er meget normalt anden gang. Min barsel begynder jo derfor at nærme sig og jeg har i den anledning fået planlagt mine feriedage frem til, jeg går fra. Jeg har fordelt dagene, så jeg får en ugentlig fridag, hvor jeg kan få lidt mig-tid. Det bliver godt!

Udover bare at slappe af og nyde noget alenetid, skal jeg også i gang med at forberede lillebrors ankomst. Vi fik i januar sorteret alt Ivans tøj og fordelt det i kasser efter størrelser. Vi regner ikke med at skulle købe nyt, inden lillebror kommer, men Ivan kom til verden 2. marts og lillebror er sat til 15. maj, så der er jo en lille forskydelse i forhold til årstiden, men det tager vi, som det kommer. Hvad angår udstyr, så har vi også rigtig meget, som kan genbruges, og listen over ting, vi mangler, er derfor heller ikke særlig lang, heldigvis. Indtil videre ser den således ud:

  1. En af de ting, som vi uden tvivl skal have fat i denne gang er babyliften Najell Sleepcarrier. Vi bor på tredje sal og det bliver bare hurtigt rigtig hårdt for ryggen at gå og op ned ad alle de trapper med baby, pusletaske, indkøb osv.
  2. Vi mangler også diverse småting som sutter. Ivan har brugt Bibs sutterne (reklamelink), som kan fås i en masse fine farver. Dem tænker jeg også, lillebror skal have.
  3. Vi var så heldige at arve en Tripp Trapp stol til Ivan, som vi selv malede. Udover et super fint design, kan jeg virkelig godt lide, at den kan bruges i mange år fra de er helt små. Vi har stadig newborn-sædet, som kan sættes på stolen, så lillebror kan sidde med ved bordet fra helt spæd, så nu mangler vi altså bare selve stolen. Jeg overvejer, om det skal være i farven Moss Green (reklamelink), som jeg tror passer meget fint med farven på Ivans stol.
  4. Til Ivan bestilte vi en babyalarm, som da vi fik den leveret, viste sig at være med strømstik. Vi fik ikke købt et nyt sæt og har derfor levet uden, men det ville nu være rart med et sæt alarmer, så vi ikke skal tjekke til lillebror lige så meget, som vi har gjort med Ivan. Jeg har kigget lidt på Neonate babyalarmerne, men kan du anbefale nogen, må du endelig give lyd 🙂
  5. Lillebror skal selvfølgelig også have en seng. Jeg er helt vild med Sebra sengen (reklamelink), som ligesom Tripp Trapp stolen vokser med barnet. Vi har den til Ivan og den har bare fungeret virkelig godt. Bunden kan jo løftes og siderne kan tages af, så vi brugte den som en bedside crib, da Ivan var helt lille. Senere satte vi siden på og flyttede den væk fra vores seng. Da han begyndte at kunne rejse sig op, satte vi bunden ned og senere tog vi den ene side af, så han selv kunne kravle op og ned fra sengen. Selvom det er en større udgift, så er den bare virkelig praktisk, og jeg overvejer derfor, om lillebror skal have den samme seng. Den eneste ulempe er, at den fylder ret meget og den kommer til at stå i soveværelset, så længe vi bor i lejligheden.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *