Farvel til skrivebordspladsen

Jeg har i noget tid været utilfreds med min stue, især hjørnet med den lille skrivebordsstation, som jeg desuden sjælden sidder ved. Så for et par weekender siden pillede jeg det altså ned. Grunden til, jeg ikke havde gjordt noget ved det før, var de 14 kæmpe metal rawplugs, der gemte sig bag skinnerne, som stammer fra en reol, der har hængt på væggen tidligere.

Selv er jeg ikke særlig handy, så jeg er lidt afhængig af hjælp til den slags. Men det lykkedes heldigvis at få alle 14 rawplugs ud, hvoraf kun 2 efterlod nogle rigtig grimme huller. Jeg havde frygtet, at jeg skulle til at sætte filt på muren igen, men klarede det heldigvis med pollyfylla og så en gang maling til hele stuen.

Jeg synes, resultatet er blevet ret godt, men jeg mangler faktisk lidt min skrivebordsplads nu, så jeg går lige og overvejer, om mit gæsteværelse skal laves om til kontor. Sjovt som det ene projekt altid fører et nyt med sig, hehe 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *