Køkken: Farvefornyelse med Montana Mini reolerne

Vi har givet vores køkken en lille makeover. For 2,5 år siden væltede vi væggen mellem køkkenet og spisestuen og satte et nyt køkken i. Det var et projekt, jeg havde drømt om, siden jeg købte lejligheden. Midt i projektet blev jeg gravid og tingene skulle pludseligt gå hurtigt. Vi endte med et sort køkken, men vi fik slet ikke undersøgt mulighederne godt nok og selvom køkkenet ligger i forlængelse af vores store lyse spisestue, så virker det ret mørkt og tungt. Jeg har ofte leget med tanken, om vi skulle få malet lågerne, men vi er jo begyndt at drømme om hus og have, så jeg tænker, at det slet ikke vil være investeringen værd. Det vi sætter i lejligheden, skal vi derfor helst kunne tage med os videre.

Jeg har i noget tid haft kigget på Montana Mini reolerne og tænkt, de ville kunne give køkkenet et tiltrængt løft. Reolerne fås i så mange smukke farver og kan anvendes i et hvilket som helst rum, så mulighederne er virkelig mange.

I december faldt jeg over en konkurrence, hvor man kunne vinde 4 moduler. Jeg vinder ellers aldrig noget og gider derfor sjældent deltage, men den her måtte jeg altså lige forsøge mig med. Og voila, dagen efter tikkede en besked ind, om at jeg havde vundet. Reolerne hænger nu i køkkenet og jeg synes, det pynter helt gevaldigt.

Jeg har valgt farverne Mist og Amber og vores kombination består af 2 stk. åbne moduler, 1 stk. med hylde og 1 stk. med låge (reklamelinks). Sidenhen er der kommet nye moduler til og de kan nu også fås med skuffer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *