Nyt på billedvæggen: kunstplakater fra Desenio

Annonce for Desenio

Jeg har længe haft lyst til at gøre noget ved vores stue og har især manglet lidt mere farve i rummet. Jeg er dog stadig glad for de hvide vægge og har ikke lyst til at kaste mig ud i et større malerprojekt, hvilket jo altid ender med at blive ret omfattende (og dyrt).

Den letteste vej til at skabe forandring uden at skulle bruge meget tid, energi og penge er med plakater. Plakater kan give rummet et helt nyt udtryk og er altså virkelig gode til at få farver ind i hjemmet – uden at skulle svinge malerpenslerne.

Jeg er derfor igen teamet op med Desenio, som har et stort udvalg af bl.a. kunstplakater og grafiske plakater til rigtig gode priser, og har fået nogle smukke nye plakater op på vores billedvæg i stuen.

Jeg er især vild med kunstplakater med kombineret billede og tekst og har haft fokus på at få nogle plakater op, der indeholder røde og gule farver for at skabe en varm og hyggelig stemning, hvilket jo passer perfekt til den årstid, vi går ind i, hvor vi igen skal finde de uldne tæpper frem og tænde stearinlysene.

Jeg er blevet virkelig glad for det nye og mere farverige udtryk. Hvad synes du mon om billedvæggen?

Jeg har tilføjet følgende plakater til billedvæggen: Yellow Body Pose / Paul Klee – Hammamet with its Mosque / Fruits D’été No1 / Henri-Edmond Cross – Pines on the Coastline

Mangler du inspiration til væggene på børneværelset? Læs også mit indlæg omkring søde børneplakater fra Desenio

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *