Opbevaring af legetøj: 5 smukke møbler

Jeg kunne egentlig starte det her blog-indlæg som mit forrige indlæg omkring minimalisme-udfordringen. At blive mor til nr. 2 er nemlig super udfordrende for mig i forhold til at holde vores hjem bare en smule ryddelig. Og jeg elsker virkelig et ryddelig hjem, da det for mit vedkommende giver ro i sindet og skaber et rum, hvor jeg kan koble fra og lade op. Men med August på armen og en 2-årig tornado, er det virkelig svært at holde orden, så lige for tiden, synes jeg ikke, jeg laver andet end at rydde op. Samtidig øver jeg mig også i at leve med rod og legetøj overalt – og jeg ved jo godt, at det er midlertidigt. Lige pludselig er drengene store, og så handler det sikkert mere om computer og telefoner, hehe.

Pæne opbevaringsmøbler bare helt uundværlige, når det kommer til oprydning af legetøj. Og allerhelst nogle, der kan lukkes. Jeg har derfor samlet en liste med 5 smukke opbevaringsmøbler, der gør det muligt hurtigt at gemme legetøjet væk og som samtidig ikke kun egner sig til børneværelset, men som kan indgå i indretningen på lige fod med det øvrige interiør. Det er jo hyggeligst, når ungerne leger i stuen 🙂

  1. Harlekin børnebænk fra Camcam
  2. The Box fra Dansk made for rooms
  3. Ferm Living Pære opbevaringskurv (reklamelink)
  4. Move me-opbevaringsmøbel fra KISS – keep.it.simple.stupid
  5. PLAY opbevaringskasse fra Montana (reklamelink)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *