Støt de små i denne svære tid

Så overlevede vi altså den første uge med Corona og herhjemme har det været lidt af et puslespil. Jeg har haft et par hjemmearbejdsdage og ellers har vi arbejdet i skiftehold. På den måde har vi heldigvis nogle arbejdsgivere, som har været ret fleksible, og det er jeg virkelig taknemmelig for.

Men der er jo desværre nogle, som er blevet hårdt ramt af situationen. Især fornemmer man, at iværksætterne og de små virksomheder har det rigtig svært, så det er ekstra vigtigt, at vi støtter op om disse i denne tid. Jeg har samlet nogle af de små brands, som jeg ønsker at sende lidt god karma ud til.

  1. Udover butikken i Klampenborg har Studio Feder sin egen produktlinje med de skønneste tekstilvarer. Blandt deres sortiment finder du eksempelvis sengetøj i de fineste farver, som jeg forestiller mig gør søvnen ekstra god.
  2. TYBO art and craft er baseret i København, men deres smukke keramik produceres på Djursland. Alt er håndlavet og med en stor kærlighed til naturen og dansk håndværk. Jeg er så forelsket i deres VIGGO kollektion.
  3. Historien bag Lillerød går tilbage til 1890, hvor familien Johanssons etablerede virksomheden med det formål at skabe smukke og nyttige genstande til hverdagsbrug. Virksomheden lukkede dog i 1970, men blev genskabt i 2016. Og sikke et held, for hvor er disse kurve dog smukke.
  4. Eline Engen producerer de fineste puder af vintage- og reststof. Alle puder er håndlavede og one of a kind.
  5. Jorgobé er et dansk skønhedsbrand, som har stort fokus på miljø og sundhed. Alle produkter er veganske og indeholder ingen unødige kemikalier. Jeg fik lov til at teste nogle af deres produkter sidste år og jeg kan varmt anbefale deres Hydrating Glow Serum, som jeg fortsat sværger til.
  6. Bornholms keramikfabrik producerer bæredygtig keramik af høj kvalitet og med afsæt i en stærk, bornholmsk autenticitet. Jeg er især vild med deres søde Polka Dot-serie.
  7. Notem Studio designer de fineste blokke, kalendre, kort osv., som gør lidt sjovere at skrive sine to do-lister.
2 kommentarer Tilføj dine
  1. Elsker din indretning og fælger dig på Instagram. Vil du ikke vise dit køkken og badeværelse frem? Det er sjældent noget vi får at se.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *